torsdag 16 augusti 2012

Arlanda

Nu är det då äntligen stora resedagen, som vi har längtat! Pirriga och med massor av fjärilar i våra magar vaknade vi kl 7 i morse. Vi åt en god frukost, packade i det sista i våra väskor, dammsög och checkade av hemmet innan barnens kära mormor och morfar kom kl 11 för att skjutsa oss. Då packade vi in allt (4 stora resväskor, 4 ryggsäckar, en resesäng, en vagn) i två bilar :-) sen styrde vi mot Arlanda. Vi åt lunch tillsammans med mamma/mormor och pappa/morfar på skycity, barnen önskade McDonalds så så blev det :-)
Sen blev det dags att säga hejdå.... Fy bubblans vad jobbigt det var! Tårarna rann, sen skrattade vi och sen grät vi och kramades :-) TRE månader är ju lång tid. Vi vinkade och gick sen vidare för att checka in bagaget. Oj då...väskorna var lite för tunga! Vi fick flytta om lite i alla väskor och så utnyttjade vi vagnbagaget, där fick även blöjpaketet ligga! Det var också en mycket snäll kille som hjälpte oss så efter ett tag kunde vi lämna vårat bagage (som nu vägde mer okej) och gå vidare till gaten.
Nu sitter vi och fikar och tittar på flygplanen som lyfter och landar!

Nästa gång vi skriver här är vi i Singapore :-) Håll tummarna för att flygresorna går bra!

Hej hopp!!





2 kommentarer:

  1. Flygresorna kommer att gå toppen, ha det nu så jättebra så hörs vi när ni är i Singapore.Ida har föresten redan sett er uppe i luften;-)

    SvaraRadera
  2. Med era resvana barn kommer det gå gallant! Få inte hemlängtan till vardagen för tidigt bara, utan njut av erat äventyr:) Puuuusss...

    SvaraRadera