söndag 19 augusti 2012

Australien via Singapore

Hello from Australia!!!

Nu är vi framme!!! Resan har gått så bra, fantstiskt bra!!!

Alla tre barnen var vakna hela flygresan mellan Sverige och London. Det gick så bra och det var bara spännande. Vi landade på Heathrow kl 20.00 (engelsk tid) alltså 21.00 svensk och Matilda började bli lite trött efter att ha varit vaken sedan kl. 15. Maten på flyget var ingen höjdare enligt barnen så efter att ha tagit bussen till rätt terminal började vi leta efter något att äta. Men vilken stressig flygplats!! Så mycket människor överallt. Tobbe bar och hade koll på alla väskor och jag hade en sovande Matilda i sele på magen och ett barn i varje hand. Barnen fick en smörgås och lite dricka sedan var det dags att kliva på det STORA planet som skulle ta oss till Singapore.

När vi kliver på flygplanet och letar oss fram till våra platser ser vi att det inte är sådana platser vi trodde vi skulle få. Inga platser med gott om benutrymme och ingen bassinet. Men vi reser ju med Quantas och får hjälp på en gång, tusen tack!! Fyra personer längre fram få helt enkelt byta platser med oss och vi få bästa platserna, fyra på rad med gott och plats och Matilda i en bassinet. Super! Ludvig somnar precis när vi håller på att lyfta, kl. 23, och sover till kl 7 :0) Matilda somnar en timme senare, precis innan vi får in maten. Hon sover också till kl. 7. Vi andra tre äter lite mat i lugn och ro och somnar sedan gott. Vaknar sedan som de andra, kl 7. Vi äter lite frukost, barnen spelar lite spel eller tittar på film, Matilda går runt lite och vips så är det dags att landa i Singapore.

Singapore, vilket trevligt land! Alla är så hjälpsamma och trevliga. Vi bor på ett fint och härligt hotell och njuter till fullo av våran vistelse där.

Flygresan från Singapore till Adelaide gick lika bra. Lite mindre sömn dock så idag är vi lite trötta :0) Vi landade kl 06.30 (ungefär kl.23 Svensk tid) och hela familjen kom och mötte oss på flygplatsen. Glädjetårar och många kramar!

Här kommer lite bilder (de här bilderna kan man klicka på att att få större):

Vi badar i hotellets pool på 7:e våningen

Det var riktigt varmt och skönt!


Här är vi på Marine Parade

Vi hittade ett passande ställe när det är varmt...

där de hade supergoda svalkande isdricka!

De här "små" fötterna visar vägen till stranden


Stranden

Matilda tittar på alla stora båtar


Ludvigs och  Julias välkomstpresenter på deras sängar hos faster Kicki med familj!
Under den gula bilen finns en låda full med småbilar :0)


Vi har haft en fantastisk första dag här. De bor i ett jättefint hus med pool. Till Lunch åt vi plockmat och skålade i champagne :0) Snart är det dags för lite god grillmiddag!

Kram från oss!

3 kommentarer:

  1. Det låter ju alldeles alldeles underbart! Vad skönt att flygresan gick så bra, jag kan tänka mig att det är något som ni oroat er för.

    SvaraRadera
  2. Åhh vad skönt att ni är framme och att det gått så bra!! Morfar hälsar oxå! Kraaaam...

    SvaraRadera
  3. Åh ni verkar ha det underbart! Vilka fina presenter de fick! :) alla hälsar till er! Fortsätt uppdatera, väntar med spänning! ;) kram

    SvaraRadera