lördag 6 oktober 2012

Cape Jervis - Victor Harbor

Nu är vi tillbaka i Adelaide igen efter 6 dagar i en liten "fiskeby" som heter Cape Jervis. Vi har haft en fantastisk vecka med massor av upplevelser. Cape Jervis ligger 9 mil från Adelaide precis vid havet. Redan efter ca 30 minuters bilresa börjar hela familjen utropa en massa "Ååh" och "wow", bilresan går genom en otroligt vacker natur med stora gröna, sammetsklädda kullar. Utsikten är galen! När vi närmar oss fiskebyn och kommer närmre havet ser vi det mest fantastiska, turkost vatten!!! Det är svårt att beskriva med ord så vackert det är. Till och med lilla Matilda säger nu "Ooh" och pekar med hela handen när vi åker med bilen :0)



Inte så tokig att bila här inte


Vi har förstås tagit MASSVIS av bilder så jag delar upp blogginläggen efter våra utflykter.

På måndagen (1 oktober) tog vi bilen ca 6 mil österut till Victor Harbor. Först åt vi lite picknick i det gröna innan vi gick ut till den lilla ön Granite Island.

Picknick

Matilda går och går och går, supernöjd tjej!

Påväg ut till Gratine Island


Häftiga vågor som slog mot stenarna


Högst uppe på Granite island

Våra älskade barn!

Matilda uppe på toppen ;0) Nejdå det är bara på en sten...
Visst kan man känna hur nöjd hon är :0)

Kusinerna

Hela familjen


Så häftiga stenar på denna ö!




Kusinerna!

Åker man till Victor Harbor hoppas man på att få se valarna som håller till ute i havet. Vi spanade för fullt men valarna hade flyttat på sig och höll just då till 20 minuter ifrån där vi var, så tyvärr fick vi inte se valar denna gång. Men vi hade en strålande dag på den lilla ön.

Fortsättning följer i nästa inlägg, då sticker vi till beachen....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar