onsdag 24 oktober 2012

Tisdagen

Den här tisdagen kommer vi komma ihåg länge. Den var så härlig! Den tar vi fram och tänker på en kall, vintrig tisdag när det är mörkt och grått ute hemma. Vi vaknade och tog dagen som den kom.

Vi spenderade förmiddagen hemma vid poolen, det var varmt ute redan då. Efter lite bad, skola, legobygge och lunch gick vi en promenad till glassbaren. Där säljer de väldigt god glass och man får ta hur mycket strössel och sås som man vill. Vi satt ute i skuggan och kände varma, härliga, svaga vindar samtidigt som vi njöt av våra goda glassar. Sen gick vi ner till stranden för att känna på vattnet, då känns det som att värmen toppar och det känns ännu varmare ute. Vi bestämde oss för att stanna kvar där ett par timmar. Havet var alldeles lugnt, det var lite soldis och väldigt varmt och såååå härligt! Barnen röjde som vanligt på stranden och hade det kanonbra. Det är så härligt att se dem springa och på något sätt känna sådan frihet.

Vattenlek

Hopp...

..och plask

Mums!

Jordgubbsglass med kolasås och strössel :)


"Pappa, är det min tur nu, jag vill också smaka!"

NJUTER!

Mmmm gott!



Halo (försökte få den på bil)


Vattenkrig

Matilda plockar stenar i vattnet

Syskonen trivs!

Nöjd kille :)

Redo att stänka vatten på någon :)






Det var lite tufft att promenera hem sen i 31 graders värme, men vi svalkade oss i poolen direkt när vi kom hem. Till middag åt vi spagetti och köttfärssås med god aptit, tänk att det är så gott att äta efter en hel dag ute!

Familjen är mer än nöjd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar