fredag 19 oktober 2012

Varma dagar

I går förmiddag hade vi skola med Julia och sedan fix av lite allt möjligt så som tvätt och städ. Efter lunch kände vi att vi bara måste ut. Det var varmt, riktigt varmt och fuktigt ute så där som det kan bli en molnig dag. Så det fick bli lekparken. Vi packade med våra vattenflaskor och gick till parken som ligger alldeles i närheten av stranden. Barnen lekte som bara den och hade jättskoj. Matilda försöker hänga med sina storasyskon så gott det går och hon klättrar överallt :0)








Idag var det lika varmt ute men soligt så idag fick det bli en dag på stranden. Vi gick ner till "våran" strand och hade härliga timmar där...










Barnen vill aldrig gå hem från stranden när det är dags att packa ihop, vi får liksom tjata hem dem och locka lite med poolen ;0) Vi förstår, det är ju så härligt. Men magarna måste ju få lite mat i sig och idag är det ju fredag och då är det förstås TACOS....japp vi kör tacosfredagar även här borta. Det går liksom inte att rubba på, är det fredag så är det fredagsmys och då blir det tacos och glass :0)

Härliga älskade ungar! Bästa resesällskapet, vi har såååå kul!

Trevlig fredag till er!

1 kommentar:

  1. vilken underbar bild på Ludvig :-)
    kram till er

    SvaraRadera